Contact us
Company information

Bærnholdt ApS

Schillerhuset

Nannasgade 28

2200 København N, Denmark

CVR: 37878766

Stay in touch
Contact us
Company information

Bærnholdt ApS

Schillerhuset

Nannasgade 28

2200 København N, Denmark

CVR: 37878766

Do you want to be a part of our journey?

We are a team of ambitious minds that invest in growing as individuals and connected as a company.

You are what you build

Bærnholdt was started in 2010 with a strong desire to create digital solutions that support the business goals of our clients.

Thanks to our great and loyal clients, we have been growing every year since and we are continuously looking to improve and strengthen the spectrum of competencies and services within our agency.

At Bærnholdt, we are invested in the personal growth and professional development of our employees. In return, we expect everyone in the team to take part in evolving our ambitious environment.

If you would like to join us on our journey, please send us an application and describe how you can contribute to our continued growth and why you are the next perfect match.

More than client work

Next to our client work, Bærnholdt works as an incubator for our own concepts. The projects in our incubator have the potential to become SaaS solutions at the core of the company’s future offerings. To us, it is important that all employees get a chance to participate in shaping the future of Bærnholdt by taking part in the projects in the incubator – an opportunity designed to sharpen otherwise unused skillsets, collaborate across teams, and explore and influence the direction in which our company evolves.

As a part of team Bærnholdt, you will be part of a young social team that enjoys company trips, Friday-bars, and the teamwork it takes to build solutions that move our clients forward.

Open positions

Digital Projektleder

Vi er et kreativt digitalt bureau, som udvikler en bred vifte af digitale løsninger fra corporate websites og apps til komplekse webshops og marketing automation. Vi har vokseværk, og søger derfor nu en digital projektleder med god teknisk forståelse.

Minimumskrav

Vi ønsker vi altid at få de mest kompetente medarbejdere tilknyttet vores virksomhed. Det er derfor også vigtigt for os, at du kan svare ja på følgende minimumskrav. For at kunne bestride denne stilling er det et krav, at du kan/har følgende kompetencer;

 • Tale og skrive flydende dansk.
 • Tale og skrive flydende engelsk.
 • Kan møde ind på kontoret hver dag.
 • Du har erfaring med digital projektledelse.

Employment type

Fuld tid

Application deadline

ASAP

Minimum experience

+2 år

Location

København

Salary

Efter kvalifikationer

Language

Flydende dansk og OK engelsk skills

Stillingen

Som digital projektleder hos os kommer du til at tage ansvar for store dele af værdikæden, når du arbejder med projekterne. Du vil derfor hurtigt komme til at skulle tage ansvar for at lede og facilitere udviklingen af dine kunders ønsker og behov. Du bliver bindeled mellem kundernes forretning og vores digitale processer.

Du kommer til at få ansvaret for at koordinere opgaver på tværs af 16 medarbejdere sammen med account managers og virksomhedens øvrige ledelse.

Vi arbejder på tværs af projekter med varierende niveau af teknisk kompleksitet, hvor du vil have mange åbne projekter i gang sideløbende. Derfor kommer dit arbejde også nogle gange til at have karakter af portofolio management. På nogle projekter vil du kunne blive vores kunders primære kontaktperson og sparringspartner, hvilket indebærer, at du bliver lukket helt ind i kundens egen digitale forretningsudvikling.

Helt overordnet er det dit ansvar at drive de digitale projekter fra start til slut, og nogle af de arbejdsopgaver, der ligger i processen, kunne være:

 • Ressourceplanlægning.
 • Portofolio management.
 • Bindeled mellem de forskellige interessenter i projekterne.
 • Definere milestones og kommunikere dem.
 • Rådgive og vejlede kunderne.

Du kommer til at være en del af det koordinerende team og refererer direkte til CEO, Thomas Bærnholdt.

Din profil

Vi håber først og fremmest på at finde en person, som trives under vores kreative tilgang til udvikling.

Du får løse tøjler og frihed til at drive projekterne fremad på præcis den måde, som du og teamet vurderer til at være den mest produktive.

Nedestående er vores bud på en person, der ville trives i vores team:

 • Indgangsvinklen til denne stilling kan være mange. Du kan have en baggrund som digital projektleder, product owner, account manager eller noget helt tredje.
 • Du har måske erfaring fra et bureau og er vant til at køre mange sideløbende projekter.
 • +2 års erfaring med koordinering af digitale projekter.
 • Du er teknisk dygtig og kan til et vist punkt udfordre vores udviklere.
 • Du har erfaring med at rådgive og vejlede kunder, uden altid at forhøre dig hos udviklerne.
 • Du kommer med en lyst og viden om, hvordan man driver komplekse digitale projekter – både store og små.
 • Du synes, at det er fedt, at du ikke får alle løsningerne serveret på et sølvfad, og du trives med at dykke ned i problemstillinger og udtænke gode muligheder.
 • Du arbejder struktureret og kommer med struktur, der kan genbruges og strømlines.
 • Du er en dynamisk og interaktiv projektleder.
 • Du har forretningsforståelse og erfaring med kundekontakt på professionelt niveau.
 • Du er en god kommunikatør på skrift og i tale på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder

Vi sætter vi pris på vores medarbejdere. Alle vores ansatte er med til at skabe værdi for de kunder, vi har. Derfor kan du forvente, som ansat hos os, at få:

 • Den gode proces. Selvom vi er et mellemstort bureau, går vi op i at holde styr på vores processer, lave gode overleveringer samt at have realistiske forventninger til alle medarbejdere.
 • Den nødvendige tid til at arbejde med opgaverne. Vi går op i at lave løsningerne ordentligt og mange af vores kunder er hos os i mange år, så vi prioriterer altid at lave vores løsninger skalerbare, så de kan udvikles i takt med vores kunders virksomheder.
 • En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.
 • Frokost og snacks. Du kommer aldrig til at gå ned på snacks hos os. Vi sørger for, at alle har lige præcis den slags “benzin”, de har brug for. Derudover har vi to kokke, der laver frokost til os hver dag og sikrer, at der altider noget for enhver smag.

Du kommer til at arbejde fra vores kontor i Schillerhuset på Nørrebro, hvor vi er en del af et kontorfællesskab med andre iværksættere.

Vi er dedikerede til at fremme en inkluderende kultur, som værdsætter diversitet, og vi er stolte af at give lige muligheder til alle.

Alle kvalificerede kandidater til stillingen vil blive vurderet uafhængigt af etnicitet, religion, køn, handicap, seksuel orientering og alle de andre karakteristika, som gør os alle sammen forskellige og unikke.

Rekrutteringsprocessen

Innoflow varertager den indledende del af rekrutteringsprocessen.

Tryk på “ansøg jobbet” for at læse om processen og søge stillingen.

Er der spørgsmål undervejs, kan de rettes på mail til:

frederik@innoflow.io

Vi glæder os til at læse din casebesvarelse.

Mange hilsner,
Bærnholdt-teamet

Employment type

Fuld tid

Application deadline

ASAP

Minimum experience

+2 år

Location

København

Salary

Efter kvalifikationer

Language

Flydende dansk og OK engelsk skills

Questions?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

WordPress Developer

Vi er et kreativt digitalt bureau, som udvikler en bred vifte af digitale løsninger fra corporate websites og apps til komplekse webshops og marketing automation. Vi har vokseværk og søger derfor nu udviklere med gode PHP- og frontend-skills, der kan styrke vores in-house team.

Minimumskrav

Vi ønsker vi altid at få de mest kompetente medarbejdere tilknyttet vores virksomhed. Det er derfor også vigtigt for os, at du kan svare ja på følgende minimumskrav. For at kunne bestride denne stilling er det et krav, at du kan/har følgende kompetencer;

 • Tale og skrive flydende dansk.
 • Tale og skrive flydende engelsk.
 • Kan møde ind på kontoret hver dag.
 • Du er ekspert i WordPress, udvikling af custom themes/plugins og PHP-programering.

Employment type

Fuld tid

Application deadline

ASAP

Minimum experience

+3 år

Location

København

Salary

Efter kvalifikationer

Language

Flydende dansk og OK engelsk skills

Stillingen

Som en del af vores WordPress team kommer du til at arbejde med sites til alle slags kunder lige fra mindre startups til nogle af de største organisationer i Europa. På nogle projekter vil du være selvkørende, og på andre skal du løse opgaverne i samarbejde med dit team. Derudover kommer du til at arbejde tæt med vores tech lead, projektledere, UX’ere og designere.

Du vil være med til at arbejde med en række alsidige projekter på tværs af brancher og budgetter. Du vil typisk køre 3-4 projekter sideløbende og skal være omstillingsparat, i forhold til at kundens behov kan ændre sig. På nogle projekter vil du arbejde som den eneste udvikler og den primært tekniske ansvarlige, og på andre vil du indgå i et teknisk team, der arbejder sammen om at få løsningen i mål.

Du kommer til at være en del af et voksende mellemstort digitalt bureau, der består af alt fra nyudklækkede til erfarne udviklere, der alle elsker at sparre om løsninger og udvikling.

Du kommer til at referere direkte til Tech Lead.

Din profil

Vi håber først og fremmest på at finde en person, som trives under vores kreative tilgang til udvikling.

Du får frihed til at udvikle på præcis den måde, som du og teamet vurderer til at være den mest produktive.

Du har en stærk teknisk profil og foretrækker afvekslingen i, at du nogle gange kommer til at arbejde selvstændigt og andre gange som del af et team. Du sætter en ære i at lave pæn kode, der kører godt og er skalerbar.

Du synes, at det er fedt at gøre en forskel for mange forskellige kunder hen over en måned og trives i en alsidig hverdag, som kun jobbet på et bureau kan tilbyde.

Specifikke kvalifikationer

 • Mindst 3 års erfaring fra lignende stillinger.
 • Ekspert i WordPress, udvikling af custom themes/plugins og PHP-programmering.
 • Ekspert i HTML, CSS og Javascript.
 • Erfaren med at lave holdbare estimater – du holder dine deadlines og er god til at styre din tid.
 • Ekspert i at opbygge frontend (pixel perfect) i evergreen browsers.

Hvis du også… (Er det kun et plus)

 • Har arbejdet som selvstændig eller på et digitalt bureau.
 • Er vant til kundekontakt.
 • Ved en masse om UI og UX og har et godt øje for digitalt design.
 • Har erfaring med Git (helst Bitbucket), webpack, Laravel, Bedrock og Sage.

Vi tilbyder

Vi sætter vi pris på vores medarbejdere. Alle vores ansatte er med til at skabe værdi for de kunder, vi har, og derfor kan du forvente, som ansat hos os, at få:

 • Den gode proces. Selvom vi er et mellemstort bureau, går vi op i at holde styr på vores processer, lave gode overleveringer samt at have realistiske forventninger til alle medarbejdere.
 • Den nødvendige tid til at arbejde med opgaverne. Vi går op i at lave løsningerne ordentligt, og mange af vores kunder er hos os i mange år, så vi prioriterer altid at lave vores løsninger skalerbare, så de kan udvikles i takt med vores kunders virksomheder.
 • En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.
 • Frokost og snacks. Du kommer aldrig til at gå ned på snacks hos os. Vi sørger for, at alle har lige præcis den slags “benzin”, som de har brug for. Derudover har vi to kokke, der laver frokost til os hver dag og sikrer, at der altid er noget for enhver smag.

Du kommer til at arbejde fra vores kontor i Schillerhuset på Nørrebro, hvor vi er en del af et kontorfællesskab med andre iværksættere.

Vi er dedikerede til at fremme en inkluderende kultur, som værdsætter diversitet, og vi er stolte af at give lige muligheder til alle.

Alle kvalificerede kandidater til stillingen vil blive vurderet uafhængigt af etnicitet, religion, køn, handicap, seksuel orientering og alle de andre karakteristika, som gør os alle sammen forskellige og unikke.

Rekrutteringsprocessen

Innoflow varertager den indledende del af rekrutteringsprocessen.

Tryk på “ansøg jobbet” for at læse om processen og søge stillingen.

Er der spørgsmål undervejs, kan de rettes på mail til:

frederik@innoflow.io

Vi glæder os til at læse din casebesvarelse.

Mange hilsner,
Bærnholdt-teamet

Employment type

Fuld tid

Application deadline

ASAP

Minimum experience

+3 år

Location

København

Salary

Efter kvalifikationer

Language

Flydende dansk og OK engelsk skills

Questions?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Tech Lead

Vi er et kreativt digitalt bureau, som udvikler en bred vifte af digitale løsninger fra corporate websites og apps til komplekse webshops og marketing automation. Vi har vokseværk, og søger derfor nu en tech lead med god teknisk forståelse.

Minimumskrav

Vi ønsker vi altid at få de mest kompetente medarbejdere tilknyttet vores virksomhed. Det er derfor også vigtigt for os, at du kan svare ja på følgende minimumskrav. For at kunne bestride denne stilling er det et krav, at du kan/har følgende kompetencer;

 • Tale og skrive flydende dansk.
 • Tale og skrive flydende engelsk.
 • Kan møde ind på kontoret hver dag.
 • Du har minimum 2 års erfaring med Larvel, vue.js og er hardcore til PHP og MySQL

Employment type

Fuld tid

Application deadline

ASAP

Minimum experience

4+ år

Location

København

Salary

Efter kvalifikationer

Language

Flydende dansk og engelsk skills

Stillingen og dit ansvar

Som Tech Lead i vores udviklerhold kommer du til at arbejde med tekniske løsninger til alle slags kunder lige fra mindre startups til nogle af de største organisationer i Europa.

I stillingen som Tech Lead bliver dit ansvar at:

 • Løse de sværeste tekniske udfordringer med kode – vi forventer, at du har hænderne i koden en stor del af tiden.
 • Tage grundlæggende tekniske og arkitekturmæssige beslutninger for vores løsninger.
 • Vedligeholde og udbygge vores infrastruktur og tooling.
  Sørge for at releases går godt og optimere processerne omkring det.
 • Vurdere kompetenceniveauet hos nye programmører og freelancere.
 • Kvalificere estimater og bidrage med at løfte udviklernes kompetencer.

Du kommer til at være en del af et voksende, mellemstort digitalt bureau, der består af alt fra nyudklækkede til erfarne udviklere, der alle elsker at sparre om løsninger og udvikling. Du vil også få ansvar for at koordinere opgaver på tværs af vores 16 medarbejdere sammen med account managers og virksomhedens øvrige ledelse.

Du skal selv have hænderne i koden størstedelen af tiden. På nogle projekter vil du være selvkørende, og på andre skal du løse opgaverne i samarbejde med dit team. Derudover kommer du til at arbejde tæt med vores projektledere, UX’ere og designere.
Vi bygger de fleste af vores løsninger med enten WordPress og custom themes/plugins eller Laravel og Vue.js/React som du derfor skal have stor erfaring med. Din rolle vil også indebære, løbende at vurdere, hvilke modnede teknologier vi skal tage til os for at følge med tiden.

Du vil være med til at arbejde med en række alsidige projekter på tværs af brancher og budgetter. Du bliver en vigtig del af Bærnholdt og skal være med til at forme og udvikle teknologiske løsninger for vores kunder.

Du kommer til at referere direkte til vores CEO, Thomas Bærnholdt.

Din profil

Du har en stærk teknisk profil, og udover at have mange års erfaring som udvikler har du også flere års erfaring med enten at styre et hold eller tage beslutninger for store arkitekturer. Du er god til at kommunikere og kan skabe forståelse på tværs af accounts, projektledere, designere og programmører.

Specifikke kvalifikationer:

 • Ekspert i Laravel og Vue.js og generelt hardcore til PHP og MySQL.
 • Ekspert i HTML, CSS og Javascript.
 • Ekspert i at lave holdbare estimater – du holder dine deadlines og er god til at styre din tid og hjælpe andre med at gøre det samme.
 • Har erfaring med Git (helst Bitbucket) og at lave code reviews.
 • Kan omsætte en kundes ønsker til et teknisk brief til udviklerne.

Bonus points hvis du…

 • Har arbejdet som selvstændig eller på et digitalt bureau.
  Er vant til kundekontakt.
 • Har erfaringer med frameworks som Symfony og Slim.
 • Har erfaringer med opsætning af Bitbucket pipelines, pull-requests og merging strategier.
 • Har erfaringer med opsætning af shared hosting og VPS.
 • Kan håndtere en Linux terminal på superbruger niveau (SSH).
 • Har grundlæggende kendskab til IT sikkerhed, især ifht. WordPress.
 • Har erfaring med diverse betalingsgateways.
 • Kender til DNS-opsætning.
 • Kan administrere Jira på superbruger-niveau.
 • Har erfaring med facilitering af tests og QA.
  Ved en masse om UI og UX og har et godt øje for digitalt design.

Vi tilbyder

Vi nørder meget med at skabe den optimale proces. Selvom vi blot er et mellemstort bureau, går vi op i at være tjekkede og holde styr på vores processer, lave gode overleveringer, have realistiske forventninger til alle medarbejdere og gøre det tydeligt for alle, hvornår man er en succes.

Hos os kommer du til at få den nødvendige tid til at arbejde med opgaverne. Vi går op i at lave løsningerne ordentligt. Mange af vores kunder er hos os i mange år, så vi prioriterer altid at lave vores løsninger skalérbare, så de kan udvikles i takt med vores kunders virksomheder.

Du kommer aldrig til at gå ned på snacks hos os. Vi sørger for, at alle har lige præcis den slags “benzin”, de har brug for, så de små grå kan arbejde under de bedste forudsætninger. Derudover har vi to kokke, der laver frokost til os hver dag, og sikrer at der altid er noget for enhver smag.

Vi er et socialt team, der sætter pris på at hænge ud sammen, tage på firmature og give den gas til fredagsbarer (når verden engang tillader den slags igen!)

Du kommer til at arbejde fra vores kontor i Schillerhuset på Nørrebro, hvor vi er en del af et kontorfællesskab med andre iværksættere.

Rekrutteringsprocessen

Innoflow varertager den indledende del af rekrutteringsprocessen.

Tryk på “ansøg jobbet” for at læse om processen og søge stillingen.

Er der spørgsmål undervejs, kan de rettes på mail til:

frederik@innoflow.io

Vi glæder os til at læse din casebesvarelse.

Mange hilsner,
Bærnholdt-teamet

Employment type

Fuld tid

Application deadline

ASAP

Minimum experience

4+ år

Location

København

Salary

Efter kvalifikationer

Language

Flydende dansk og engelsk skills

Questions?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Full-stack PHP udvikler

Vi er et kreativt digitalt bureau, som udvikler en bred vifte af digitale løsninger fra corporate websites og apps, til komplekse webshops og marketing automation. Vi har vokseværk, og søger derfor nu udviklere med gode PHP- og frontend-skills, der kan styrke vores in-house team.

Minimumskrav

Hos Bærnholdt ønsker vi altid at få de mest kompetente medarbejdere tilknyttet vores virksomhed. Det er derfor også vigtigt for os, at du kan svare ja på følgende minimumskrav.
For at kunne bestride denne stilling er det et krav, at du kan/har følgende kompetencer;

 • Tale og skrive flydende dansk.
 • Tale og skrive flydende engelsk.
 • Kan møde ind på kontoret hver dag.
 • Du er ekspert i PHP, MVC og frontend frameworks.

Employment type

Fuld tid

Application deadline

ASAP

Minimum experience

2+ år

Location

København

Salary

Efter kvalifikationer

Language

Flydende dansk og engelsk skills

Stillingen

Som en del af vores udviklerhold hos Bærnholdt kommer du til at arbejde med sites til alle slags kunder.
Dette gælder alt lige fra mindre start-ups til nogle af de største organisationer i Europa. På nogle projekter vil du være selvkørende, og på andre vil du løse opgaverne i samarbejde med dit team.

Du kommer i jobbet til at arbejde tæt med vores Tech lead, projektledere, UX’ere og designere.

Med PHP og Vue.js bygger vi selvbetjeningsløsninger, uddannelsesplatforme, apps og meget andet.
Vi synes, at det er en solid stack, men vi følger også med tiden og kigger på andre passende frameworks til både front- og backend.

Det er væsentligt, at du er dygtig til PHP og Vue.js, men vi håber, at du vil være med til at åbne døren til nye frameworks, og de muligheder de fører med sig. Derudover forventer vi ikke, at du er verdensmester i Laravel, men at du har lyst til at lære alt om det. Endvidere forventes det, at du har erfaring med frontend frameworks, som f.eks. vue.js og react.

Vi er, med andre ord, altid åbne for at implementere idéer og anbefalinger fra vores stærke teams.

Vi bygger mange mindre sites i WordPress, og din rolle vil her være at supplere vores eksisterende webudviklere og være den tekniske ballast, så vi sikrer, at vi får WordPress-løsningerne godt i mål.

Det vil nogle gange indebære udviklingen af custom themes og plugins og udvidelser af eksisterende løsninger.

Din profil

Vi håber først og fremmest på at finde en person, som trives under vores kreative tilgang til udvikling.
Du får løse tøjler og frihed til at udvikle præcis på den måde, som du og teamet vurderer til at være den mest produktive.

Nedestående er vores bud på en person, der ville trives i vores team her hos Bærnholdt.

Her tænker vi, at:

 • Du er teknisk dygtig og foretrækker afvekslingen i, at du nogle gange kommer til at arbejde selvstændigt og andre gange som del af et team.
 • Du sætter en ære i at lave pæn kode, der kører godt, er skalerbar og er enkel for dine kollegaer at sætte sig ind i.
 • Du synes, det er fedt, at du ikke får alle løsningerne serveret på et sølvfad, og du trives med at dykke ned i problemstillinger og udtænke gode muligheder.

Specifikke kvalifikationer

I forbindelse med stillingen som udvikler hos Bærnholdt er der nogle kvalifikationer, som vi vurderer vigtige for, at du kan trives i stillingen.

Dette er både for, at vi kan løse cases for vores kunder bedst muligt, men også for at du får lov til at arbejde med præcis dét, du er god til.

Vi tænker, at du har erfaring med:

 • PHP og MVC
 • Frontend frameworks, gerne Vue
 • Erfaring med at lave holdbare estimater – du overholder deadlines og er god til at planlægge din tid.

Vi tilbyder

Hos Bærnholdt sætter vi pris på vores medarbejdere. Hver enkelt af vores ansatte er med til at skabe værdi for de kunder, vi har, og derfor kan du forvente, som ansat hos os, at få:

 • Den gode proces. Selvom vi er et mellemstort bureau, går vi op i at holde styr på vores processer, lave gode overleveringer samt at have realistiske forventninger til alle medarbejdere.
 • Den nødvendige tid til at arbejde med opgaverne. Vi går op i at lave løsningerne ordentligt, og mange af vores kunder er hos os i mange år, så vi prioriterer altid at lave vores løsninger skalerbare, så de kan udvikles i takt med vores kunders virksomheder.
 • En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.
 • Frokost og Snacks. Du kommer aldrig til at gå ned på snacks hos os. Vi sørger for, at alle har lige præcis den slags “benzin”, de har brug for. Derudover har vi to kokke, der laver frokost til os hver dag og der er altid noget for enhver smag.

Du kommer til at arbejde fra vores kontor i Schillerhuset på Nørrebro, hvor vi er en del af et kontorfællesskab med andre iværksættere.

Vi er dedikerede til at fremme en inkluderende kultur, som værdsætter diversitet, og vi er stolte af at give lige muligheder til alle.
Alle kvalificerede kandidater til stillingen vil blive vurderet uafhængigt af etnicitet, religion, køn, handicap, seksuel orientering og alle de andre karakteristika, som gør os alle sammen forskellige og unikke.

Rekrutteringsprocessen

Innoflow varertager den indledende del af rekrutteringsprocessen.

Tryk på “ansøg jobbet” for at læse om processen og søge stillingen.

Er der spørgsmål undervejs, kan de rettes på mail til:

frederik@innoflow.io

Vi glæder os til at læse din casebesvarelse.

Mange hilsner,
Bærnholdt-teamet

Employment type

Fuld tid

Application deadline

ASAP

Minimum experience

2+ år

Location

København

Salary

Efter kvalifikationer

Language

Flydende dansk og engelsk skills

Questions?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Laravel + Vue (Freelance)

Bærnholdt er et kreativt digitalt bureau, som udvikler en bred vifte af digitale løsninger fra corporate websites, selvbetjeningsløsninger og apps, til komplekse webshops og marketing automation.

Employment type

Freelance

Om stillingen

Vi har vokseværk og har akut brug for en dansktalende udvikler med Laravel og Vue skills, der kan joine os og spille en central rolle på nogle spændende projekter vi har i pipeline til august – med mulighed for forlængelse til resten af efteråret eller regulær ansættelse, hvis du finder ud af, at du kunne tænke dig at blive en fast del af vores hold.

Du kommer til at arbejde tæt med vores programmører, projektledere, account managers, UX’ere og designere om at bygge nogle skræddersyede løsninger til vores ambitiøse kunder.

Du kommer til at sparre om koncepter og løsninger, lave arkitektur-beslutninger, bidrage til planlægning og tilbudsgivning.

Employment type

Freelance

WordPress Developer (Freelance)

Bærnholdt er et kreativt digitalt bureau, som udvikler en bred vifte af digitale løsninger fra corporate websites, selvbetjeningsløsninger og apps, til komplekse webshops og marketing automation.

Employment type

Freelance

Om stillingen

Vi har vokseværk og har akut brug for en dansktalende udvikler med gode WordPress skills, der kan joine os og spille en central rolle på nogle spændende projekter vi har i pipeline til august – med mulighed for forlængelse til resten af efteråret eller regulær ansættelse, hvis du finder ud af, at du kunne tænke dig at blive en fast del af vores hold.

Det er et must, at du er velbevandret i WordPress og WooCommerce samt har mange erfaringer med at udvikle themes og plugins fra bunden.

Du kommer til at arbejde tæt med vores programmører, projektledere, account managers, UX’ere og designere om at bygge nogle skræddersyede løsninger til vores ambitiøse kunder.

Employment type

Freelance

Unsolicited Applications

Bærnholdt is a creative digital agency that does all kinds of digital solutions for our clients. We are continuously growing and we are always looking for talented and ambitious people to join our team.
If you think we should have a talk, let us know.

Location

Copenhagen

Salary

Competitive

No head hunters.
Only real applicants, please!

We are looking forward to seeing your application and what you have been up to.

Applications will be reviewed as they come in and interviews are conducted on an ongoing basis.

Location

Copenhagen

Salary

Competitive

Questions?

Please don’t hesitate to reach out to us.

Send a mail to career@baernholdt.com to apply for a job.

Developer Intern

Bærnholdt is a creative digital agency that does all kinds of digital solutions for our clients. We are continuously growing and we are always looking for talented interns to join our team and get a ton of learning from our skilled developers.

Employment type

Flexible

Application deadline

ASAP

Location

Copenhagen

The position

As our intern, you will be working in a compact team with strong skills in delivering awesome projects for clients ranging from start-ups to large enterprises. On some projects you will be the only developer working with our designer, project manager, and client director, and on other projects the team will be larger consisting of multiple developers.

You will join a company with 6 developers ranging from junior developers to experienced system architects who will love to spare with you on the solutions you are developing.

Your profile

You have a strong interest in development and are on a relevant line of education. You are able to work independently and as part of a team.

You acknowledge that you and you alone are ultimately responsible for your own learning – with this understanding in place, we can offer you a great ride where you will get the opportunity to learn a lot during your internship and receive important knowledge and experiences that will stay with you for your entire career.

We offer

A great variety in projects where you will be forming the direction of your own professional development and the project types you work on and specialization of your skills.

You will be joining a young team in which we enjoy hanging out together, taking on company trips, attending friday-bars, and building cool solutions that move our clients forward.

We take pride in having a work place with plenty of (bad) dad jokes and in general we have a informal tone amongst us.

We have spent a lot of energy in making our offices a nice and relaxed place of working and lunch, coffee, tea, beers, soda, fruit and much more is of course included.

We are easy to get to – only three minutes walk from the closest metro stop (Skjolds Plads).

We expect

You are and ambitious problem-solver that live and breathe for building technical solutions and execute with thoughtfulness and quality. Curiosity, tenacity, and resourcefulness are important qualities.

If you think you fit this mold, have the required qualifications and are excited about working with us, please send us your application with code samples, a GitHub profile, or other relevant links for review.

Specific qualifications

– Strong knowledge of HTML, CSS, and Javascript.
– Some experience with PHP.
– Solid team player with ambitions to solve real world client problems with smart technical solutions.
– Strong oral and written communication skills with colleagues.

Bonus Points

– Experience building WordPress and/or Laravel sites.
– Strong interest and knowledge of UI and UX design and digital interactions.
– Experience working with Git (Bitbucket preferred).

Employment type

Flexible

Application deadline

ASAP

Location

Copenhagen

Questions?

If you have any questions, please don’t hesitate to reach out to us.

We are looking forward to seeing your application and what you have been up to.

Send a mail to career@baernholdt.com to apply for this position.

Book a free strategic meeting and let's see how we can be of help