Careers at Bærnholdt
Get in touch
Contact us
Company information

Bærnholdt Digital ApS

Ferdinand Office Hotel

Rahbeks Allé 21

1801 Frederiksberg C, Denmark

CVR: 43691996

LEGAL STUFF
Contact us
Company information

Bærnholdt Digital ApS

Ferdinand Office Hotel

Rahbeks Allé 21

1801 Frederiksberg C, Denmark

CVR: 43691996

Do you want to be a part of our journey?

We are a team of ambitious minds that invest in growing as individuals and in being connected as a company.

You are what you build

Bærnholdt was started in 2010 with a strong desire to create digital solutions that support the business goals of our clients.

Thanks to our great and loyal clients, we have been growing every year since and we are continuously looking to improve and strengthen the spectrum of competencies and services within our agency.

At Bærnholdt, we are invested in the personal growth and professional development of our employees. In return, we expect everyone in the team to take part in evolving our ambitious environment.

If you would like to join us on our journey, please send us an application and describe how you can contribute to our continued growth and why you are the next perfect match.

More than client work

Next to our client work, Bærnholdt works as an incubator for our own concepts. The projects in our incubator have the potential to become SaaS solutions at the core of the company’s future offerings. To us, it is important that all employees get a chance to participate in shaping the future of Bærnholdt by taking part in the projects in the incubator – an opportunity designed to sharpen otherwise unused skillsets, collaborate across teams, and explore and influence the direction in which our company evolves.

As a part of team Bærnholdt, you will be part of a young social team that enjoys company trips, Friday-bars, and the teamwork it takes to build solutions that move our clients forward.

Open positions

Account Manager

Vil du være med til at udforme den digitale forretning hos alt fra startups til Europas største virksomheder? 

Forestil dig et arbejdsliv, hvor du spiller en væsentlig rolle i at udtænke og udforme fremtidens digitale projekter. Det kan være alt fra en ny, fremadstormende burgerrestaurant, et bookingsystem til et nationalt uddannelsesinitiativ, et skræddersyet website til en af Europas største fonde eller et avanceret økosystem af platforme for en blomstrende e-handelsgigant.

Som Account Manager er du en visionær problemløser og ambitiøs strateg på vegne af vores kunders digitale forretninger. Din viden om hvordan vi løfter vores kunders digitale løsninger til nye højder er teknisk forankret, fordi du selv har lidt erfaring som programmør (i en ikke alt for fjern fortid). Du tager altid afsæt i tæt dialog med kunden, fordi det er vigtigt for dig at forstå deres forretning helt ind til benet, så du kan sørge for, at vi skaber de digitale produkter, der giver bedst mening for alle.

Employment type

Fuldtid

Application deadline

Hurtigst muligt

Minimum experience

3+ år

Location

København

Salary

35-60.000

Language

Flydende dansk og engelsk

Din hverdag

Der vil være dage, hvor du dyrker dine kreative, kommercielle sider og i tæt dialog med vores kunder arbejder visionært. Og så vil der være dage, hvor du er mere nede i materien og arbejder med at styre projekterne i mål. Som Account Manager hos os vil du nemlig også være Product Owner på en række projekter. For at kunne gøre sidstnævnte er det essentielt, at du på et tidspunkt har arbejdet med programmering på en måde, der gør, at du har en god forståelse for og kan sparre overordnet med udviklerne. Teknologien, du har erfaring med, er dog underordnet. Vi hjælper dig. 

Du får:

  • En alsidig vifte af store og små projekter: Du kommer til at drive udviklingen af en bred vifte af skræddersyede projekter for alt fra startups til nogle af Europas største organisationer.
  • Den gode proces: Det er vigtigt for os, at vores processer er holdbare og realistiske for alle kolleger – vi vil gerne have, at du har det fedt!
  • Den nødvendige tid: Kernen i vores virksomhed er at skabe gennemarbejdede, bæredygtige løsninger, og vi prioriterer, at du har den nødvendige tid til at udføre dine opgaver.
  • Dygtige (og søde!) kolleger: Du bliver en del af et team af kompetente, rutinerede, inspirerende specialister indenfor alt fra UX til design og udvikling.

Du er selvfølgelig en seriøs professionel, så det ville være fjollet at fremhæve, at du også får lækker frokost, fri adgang til snacks, top-notch kaffe og de dejligste kolleger. Så det gør vi ikke.

Vi får sikkert:

Du har måske arbejdet inden for den digitale branche og holder af at dyrke kunderelationerne. Du kommer fra den digitale branche og måske har du arbejdet som selvstændig, Product Owner, Business Developer, teknisk projektleder eller noget helt andet, som passer godt sammen med den stilling, du kan få her.

  • En tillidsvækkende relationsbygger: Du kan skabe og opretholde gode, langvarige relationer til vores kunder både før, under og efter projekter. Du er ikke bange for at udfordre rammerne og tage kritiske snakke, når det er nødvendigt. Du er en mester-brobygger (billedligt talt, bare rolig), der får dine kunder til at føle sig set og hørt gennem hele processen.
  • En digital strateg: Du har erfaring med store og små digitale projekter og kan drømme sammen med kunden. Du kan lede de strategiske samtaler, der fører til nye digital visioner, som kan løfte vores kunders forretning. Du har et blik for kvalitet og kan sikre, at det digitale niveau er i top.
  • Økonomisk forståelse: Du har det forkromede økonomiske overblik. Du kan lægge den overordnede projektramme og definere aftalegrundlag og udfordre estimater. 
  • Det gode salg: Du ved, hvordan den gode salgsdialog ser ud og trives med at tale om priser, udfylde tilbudsskabeloner o.lign. 
  • Digitalt perspektiv: Du har en solid forståelse for udviklingen af komplekse digitale projekter og kan sikre både høj kvalitet, transparens og fremdrift.
  • Projektfremdrift: Du er struktureret til fingerspidserne, har evnen til at holde det berygtede overblik, lave skarpe projektplaner og vurdere estimater i forhold til at bevare en sund projektøkonomi.

Derfor er vi en god arbejdsplads

Vi er et digitalt bureau, som udvikler en bred vifte af løsninger fra corporate websites og apps til komplekse webshops og marketing automation.

Vores kunder vælger os, fordi vi går ambitiøst men også pragmatisk til værks – vi gør tingene ordentligt og hopper kun over, hvor gærdet er lavest, hvis det er netop det, der giver mest værdi for vores kunders forretning. Vi udvikler fulde digitale løsninger og ender tit med at have tætte, langvarige samarbejder.

Vi har kontor på Frederiksberg, hvor vi er en del af Ferdinand, et nyt, kreativt kontorfællesskab med en masse andre iværksættere.

Employment type

Fuldtid

Application deadline

Hurtigst muligt

Minimum experience

3+ år

Location

København

Salary

35-60.000

Language

Flydende dansk og engelsk

Questions?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vores Head of Operations, Jaike Spijkerman, på +45 28 29 97 39.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Går vi glip af noget?

Vi leder ikke efter legoklodser, som skal passe perfekt ind i en fastetableret, urokkelig konstruktion.

Bærnholdt er hele tiden i forandring, og vi er altid på udkig efter dygtige, søde, mennesker til holdet – og for os vil “team-fit” altid opveje CV.

Location

Copenhagen

Så hvis du ikke lige kan se dig selv i de opslåede stillinger, men mener, at vi går glip af dig og dine formidable digitale evner, kan du smide en uopfordret ansøgning her.

Sweet-talk os, min ven!

Location

Copenhagen

Questions?

Hvis du har spørgsmål til hverdagen hos Bærnholdt, er du mere end velkommen til at give lyd.

Get in touch